DR.WELDING

Hegesztéstechnológia KFT.

Gyártás, kerítések, korlátok, pavilonok, előtetők, padok, asztalok
Kapuk, úszókapuk, tolókapuk, dupla kapuk kerítések teljeskörű kivitelezése  
Gazdasági épületek, csarnokok, tartók,lépcsők  kivitelezése 
Kovácsolás, dísztárgyak, , bútorok, polcok, virágtartók, ékszertartók
Gyártás grillek, hinták, lámpák,csillárok, falikarok
Anyagvizsgálatot, hegesztési varratok vizsgálatát (VT,PT,MT,UT) minősített anyagvizsgálóinkkal (MSZ EN ISO 9712) vagy külsős szakemberek segítségével el tudunk végezni.


Hegesztők gyakorlati felkészítése, minősítése

Cégünk vállal speciális munkákra, minősítésekre, próbamunkákra felkészítéseket.

Szakember gárdánkat külsősként támogatja több nagy multinacionális cég hegesztő oktatója, több hegesztő mester és több adott speciális területeken, anyagokon, hegesztéseken nagy rutint szerző hegesztő kollega, köztük világversenyen helyezett hegesztő is.


Acélszerkezet gyártó, kivitelező tanúsításra felkészítés, dokumentáció

MSZ EN ISO 1090 szabvány sorozat szerinti tanúsítás és CE jel, nagyobb kivitelű munkákhoz megkövetelt a megrendelőtől. Cégünk hegesztőmérnöke több céget felkészített teljeskörűen és sikeresen (a hegesztők, technológiai minősítéseken át, a labor és kapcsolódó anyagvizsgálatokon keresztül, a működő gyártási, raktározási, azonosítási rendszer  kiépítésén és a dokumentációs háttér megteremtésén át, a sikeres TÜV-ös tanúsítás megszerzéséig) a tanúsítás megszerzésére. 

A cége új lehetőségeit, működését bízza szakemberre.


Hegesztő üzemi minősítésre felkészítés, dokumentáció

MSZ EN ISO 3834 szabvány sorozat szerinti  hegesztő üzemi tanúsítás  a megrendelők bizalmát szolgálja. Cégünk hegesztőmérnöke több céget felkészített teljeskörűen és sikeresen (a hegesztők, technológiai minősítéseken át, a labor és kapcsolódó anyagvizsgálatokon keresztül, a működő gyártási, raktározási, azonosítási rendszer  kiépítésén és a dokumentációs háttér megteremtésén át, a sikeres TÜV-ös tanúsítás megszerzéséig) a tanúsítás megszerzésére. 

Az acélszerkezet gyártó tanúsítást és a hegesztő üzemi tanúsítást célszerű együtt elvégezni.


Speciális hegesztésekre, munkákra felkészítés

Ha cégük, olyan megrendelést kapott, amelyben gyakorlatlanok, el akarja kerülni a próbálkozás felelesleges köreit és költségeit. Keressen minket és közösen megoldást találunk problémáira.Külsős hegesztési felügyelet

Ha speciális munkáik vagy a szabványok vagy a megrendelő ehhez meghatározott rendszert, dokumentációt követel meg. Kérje tanácsunk, szolgáltatásunk.

Mi az adott területen jártas, az ön feladatához alkalmas megfelelő, hívatalos háttérrel rendelkező nemzetközi hegesztőmérnököt, technológust, specialistát ajánlunk önnek.Munkák keretének megadása, dokumentáció

Összetett a munkája, megrendelőnek szigorúak követelményei és nem ért a dokumentációs utakhoz vagy munkája elkészült és a megrendelő nem fogadja el dokumentációját, keressen minket, megoldjuk problémáját.