DR.WELDING

Hegesztéstechnológia KFT.

Gyártás, kerítések, korlátok, pavilonok, előtetők, padok, asztalok
Kapuk, úszókapuk, tolókapuk, dupla kapuk kerítések teljeskörű kivitelezése  
Gazdasági épületek, csarnokok, tartók,lépcsők  kivitelezése 
Kovácsolás, dísztárgyak, , bútorok, polcok, virágtartók, ékszertartók
Gyártás grillek, hinták, lámpák,csillárok, falikarok
Anyagvizsgálatot, hegesztési varratok vizsgálatát (VT,PT,MT,UT) minősített anyagvizsgálóinkkal (MSZ EN ISO 9712) vagy külsős szakemberek segítségével el tudunk végezni.

Tervezés

Gyártás

Kivitelezés
Minden munkánk pontos tervek, rajzok alapján készül, vállalunk építész, statikus méretezést is és a szilárdságtani, hegesztés méretezés is része tevékenységünknek.

Felszereltségünk - korszerű, impulzusos fogyóelektródás és AWI és MMA gépeink - és képzett kollegáink mind szerkezeti, mind speciális ötvözetek, acélok, rozsdamentes, Aluminium, Ni, Ti és öntvény hegesztésére képesek. Vágó, daraboló, fúró, forgácsoló gépeink, munkáink magasszintű előkészítésére alkalmasak. Tevékenységünket 190m2-es csarnokunkban végezzük.

Precíz, pontos munkavégzés fontos számunkra, mert ez megkönnyíti a munkánkat, lecsökkenti az utómunkák mennyiségét. Ami a legfontosabb: megrendelőink elégedettsége. Ez jelenti számunkra a stabil jövőbeni megkereséseinket, tevékenységünket.

Anyagvizsgálat

Szakértői tevékenység

Dísztárgyak, kovácsolás
VT, PT, MT, UT anyagvizsgálatokat hivatalosan el tudunk végezni szakember gárdánk vagy külsős szakértők bevonásával. Minden szakemberünk MSZ EN ISO 9712 szerint minősített, gépeink , eszközeink az előírásoknak megfelelően kalibráltak.

Önnek lépnie kell egy szintet, a megrendelő megkövetel tanusításokat Cégüktől? Cégünk szakember gárdája fel tud készíteni, mind gyakorlati hegesztő minősítésekre, munkákra minden eljárásból, mind teljeskörű hegesztő üzemi (MSZ EN ISO 3834), mind acélszerkezet gyártó (MSZ EN ISO 1090-1,1090-2) tanusításokra.

Ha cégük munkájához keretre van szüksége, dokumentációs háttér nem megoldott, keressen minket!

Ha speciális hegesztési feladataik vannak, ami túl sok időt igényel és nincs rá kapacitásuk, mi tudunk segíteni. 

Ha önnek van egy álma, szeretne egyedi tárgyat, bútort, eszközt és szeretne egy formát adni ennek acélból, hívjon bátran, mi megvalósítjuk.